foradia pressupostparticipatiualcoi

Iñaki Gabilondo demà a l’obertura de curs del Campus d’Ontinyent

El prestigiós periodista Iñaki Gabilondo, Doctor Honoris Causa per la Universitat de València, assistirà demà dimarts 21 d’octubre com a conferenciant a l’acte solemne d’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de la Universitat de València 2014/2015. Jorge Rodríguez destaca la importància de comptar amb un ponent “de primera línia” a l’inici d’un curs “que marca un abans i un després a Ontinyent com a ciutat universitària”.

inaki-gabilondoIñaki Gabilondo oferix demà a l’obertura de curs del Campus d’Ontinyent la conferència “Lo que pasa y lo que queda”

El prestigiós periodista Iñaki Gabilondo, Doctor Honoris Causa per la Universitat de València, assistirà demà dimarts 21 d’octubre com a conferenciant a l’acte solemne d’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de la Universitat de València 2014/2015 al Campus d’Ontinyent. Gabilondo, de 71 anys, és conegut per la seua trajectòria a mitjans com TVE, El País, Cuatro, CNN+ i sobretot la Cadena SER, on va dirigir el programa “Hoy por hoy” des de 1986 fins a 2005. La seua conferència inaugural té per títol “Lo que pasa y lo que queda”.

L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, assenyalava que Gabilondoés un ponent d’altíssim nivell, i ens sentim afortunats de poder comptar amb un conferenciant de primerísima línia com ell en l’acte d’inauguració d’un curs tan important com aquest, que marca un abans i un després, ja que per fi comptem amb una tercera titulació acadèmica i a més anem a inaugurar el nou edifici del Campus, amb una inversió de més 3 milions d’euros per part de la Universitat de València”, destacava l’alcalde.

Gabilondo, que anirà acompanyat pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, serà rebut a les 11:30 h. al despatx d’alcaldia per Jorge Rodríguez i la corporació municipal, per signar al llibre d’honor de l’Ajuntament, per posteriorment desplaçar-se al Centre Cultural Caixa Ontinyent per participar a l’acte d’inici del curs acadèmic 2014/2015 on també intervindran l’Alcalde i el mateix Esteban Morcillo, al qual Jorge Rodríguez ha agraït “el seu treball i la consideració en que sempre té els estudis universitaris a la nostra ciutat”.

La intervenció d’Iñaki Gabilondo suposarà el colofó a un quatrieni al qual l’inici de curs universitari ha comptat a Ontinyent amb destacats ponents, com ara l’ex secretari d’Estat d’Economia José Manuel Campa, el catedràtic de Filosofia del Dret i Política Javier de Lucas i el guanyador del premi Nadal Fernando Delgado.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *