lasarga ajualcoitel

El PSOE impedeix a Jorge Rodriguez ser el candidat a l’alcaldia d’Ontinyent de les eleccions del 2019

• El PSOE d'Ontinyent vol manifestar el seu “rebuig i la nostra decepció amb els òrgans de direcció del PSOE” • El 100% de la militància d’Ontinyent ha signat durant aquest cap de setmana un document de suport a la candidatura de Jorge Rodríguez

L’executiva local del PSPV-PSOE i el grup municipal socialista de ‘Ajuntament d’Ontinyent vol manifestar el seu “rebuig i la nostra decepció amb els òrgans de direcció del PSOE” arran conéixer la decisió de Ferraz d’impedir a l’actual alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, encapçalar la candidatura socialista a les pròximes eleccions municipals de 2019.

La decisió de Ferraz està determinada per la recent detenció de Rodríguez pel cas Alqueria. I segons el grup municipal socialista considera que aquesta és “una mesura injusta i arbitrària, que no respecta el dret a la presumpció d’innocència i incompleix la lletra i l’esperit dels estatuts del partit”.

Segons l’executiva local del PSPV-PSOE, aquesta decisió vulnera el codi ètic del PSOE, en el qual s’estableix que “no s’apartarà a cap càrrec públic fins a l’obertura de juí oral”.

En aquest marc, el PSOE d’Ontinyent es pregunta “si s’actuarà amb la mateixa vara de medir que amb Jorge Rodríguez amb la resta d’alcaldes, alcaldesses i càrrecs públics sobre els quals pesa una imputació judicial. En cas contrari, consideraríem que el PSOE actua de manera deliberada contra Jorge Rodríguez per interessos que desconeguem”.

Cal afegir que el 100% de la militància d’Ontinyent ha signat durant aquest cap de setmana un document de suport a la candidatura de Jorge Rodríguez com a cap de llista del PSOE a Ontinyent.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *