foradia subscriutegrat

Volta als ponts solidària pel Dia Internacional del Càncer de Mama

 El passat diumenge la marea rosa va recórrer el carrer País Valencià, Passeig de Cervantes, Alçamora, Alameda i Pont de Sant Jordi per lluitar contra el càncer de mama.

pontsAmb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama l’Associació de Suport i Ajuda als Malalts de Càncer Solc, el col·lectiu local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi van organitzar una volta als ponts a peu de caràcter solidari per commemorar aquest dia i per conscienciar la població al voltant d’aquesta malaltia.

La iniciativa va començar a les 11 hores a la Plaça de Dins, quan s’obria el període per inscriure’s. A les 12 hores es llegia un manifest, i a continuació començava l’itinerari. Les inscripcions eren de 5 euros, i els participants van rebre una samarreta de color rosa com a signe identificatiu de la marxa. La jornada va comptar amb el patrocini de Nirvel Professional i de Guaita Complements Interiors.

El recorregut va ser el següent: Plaça de Dins, carrer País Valencià, Passeig de Cervantes, Alzamora, Alameda, Pont de Sant Jordi i va finalitzar de nou en la Plaça de Dins.

Cal recordar que, segons les entitats organitzadores, l’objectiu de la marxa era aconseguir donar suport a a les dones malaltes de càncer de mama. És molt important que senten que no estan soles i que durant aquest dia hi ha molta gent que les recolza. Alhora, tal com va expressar la regidora de Benestar Social, Aroa Mira, “és una bona forma de fer visible el problema perquè totes i tots prenguem consciència de la necessitat d’invertir recursos en la investigació, el tractament, l’atenció i la cura de les dones que pateixen aquesta malaltia”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *