foradia pressupostparticipatiualcoi

Cinema a l’escola en valencià

L’onzena edició d’aquesta iniciativa presenta a Cocentaina una variada i atractiva programació per atendre a tot tipus de públic i gustos.

cartellcinemaCinema a l’Escola és un projecte dirigit a tots els centres educatius de Cocentaina i de la comarca del Comtat. Així, cada dimecres del mes de novembre tots aquells amants del cinema o que únicament vulguen passar una bona estona podran acudir a veure diferents films en la nostra llengua.

En el Centre Cultural el Teular es passaran les pel·lícules de matí a les 9:30 h, per a les escoles i instituts, i a les 18:00 h per al públic en general.

El calendari de projeccions és el següent:

– 5 de noviembre: es passarà la pel·lícula Els cap de drap a la Selva de l’Arc de Sant Martí, una producció espanyola de 75 minuts de duració que narra la història d’un grup de mascotes que vol ajudar els animals amb dificultats i organitza una expedició solidària que els portarà fins a la Selva de l’Arc de Sant Martí. La pel·lícula va dirigida al públic d’Infantil.

– 12 de noviembre: serà el torn de l’alumnat de 1r, 2n, 3r i 4t de Primària, ja que es projecta Veïns invasors, una pel·lícula de l’any 2006, tot i que continua fascinant els més menuts a través d’un ós rentador espavilat, una tímida tortuga i els seus amics del bosc que descobreixen que han construït una urbanització en el seu territori.

– 19 de noviembre: continua la ficció amb l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Mark Twain: Tom Sawyer, una producció alemanya de 109 minuts de duració que ens transportarà a una ciutat petita del sud-oest dels Estats Units a la vora del riu Mississipí on viuen Tom i Huckleberry Finn. Junts viuran aventures humorístiques i dramàtiques de les quals podran eixir més airosos del que hagués pogut fer-ho qualsevol adult. Una projecció pensada per a l’alumnat de segon cicle de Primària i 1r i 2n d’ESO.

– 26 de noviembre: es tancarà el cicle amb una pel·lícula que s’emmarca dins del gènere de la ciència-ficció: Divergent, una producció nord americana d’enguany mateix que conta la història d’una societat futurista que ha quedat dividida en cinc categories després de la guerra i cal triar-ne una al cap de setze anys. Triar malament o no superar les proves deixarà fora els sense facció i els divergents. Una projecció destinada a batxillerat i a adults.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *