foradia

Alcoi es torna a convertir en plató de pel·lícules

Les pròximes setmanes es rodaran produccions nacionals i internacionals. Alcoi es torna a convertir en plató a l’aire lliure de sèries i pel·lícules. La BBC2 gravarà a la ciutat part de l'episodi 11 de la segona temporada del documental ‘Escape to the continent’.

castingDiferents rodatges a la ciutat de formats audiovisuals que suposaran un nou impuls per a la promoció d’Alcoi. Els carrers i alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat acolliran durant els dies vinents l’enregistrament d’un documental de format reality de la cadena britànica BBC2, i també començarà el rodatge de la pel·lícula ‘Camí a casa’, dirigida pel realitzador Pol Rodríguez, de la qual ja es va realitzar el càsting a l’oficina de turisme alcoiana.

La BBC2 gravarà a la ciutat part de l’episodi 11 de la segona temporada del documental ‘Escape to the continent’, que se centrarà principalment a gravar algunes zones d’interior i el sud de la província d’Alacant. El format escollit per rodar el programa és de tipus factual, també conegut com a ‘docureality’. El rodatge gira al voltant d’una parella de convidats anglesos que volen traslladar-se a viure a Espanya, i el programa els proposa una regió en la qual adquirir una propietat. Al llarg del programa, els protagonistes visiten diversos habitatges i valoren les seues característiques, així com el cost de les mateixes. L’equip de gravació estarà compost per set persones, entre tècnics, el presentador i els protagonistes del reality.

D’altra banda, l’equip de ‘Camí a casa’ comença el dilluns el rodatge del film, a diferents localitzacions de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida. A Alcoi també rodarà escenes, segons el pla de rodatge, cap a la tercera setmana de novembre. Aquesta pel·lícula explica la història d’un ancià que vol enterrar la seua difunta dona a Quatretondeta, tal com li havia promés, encara que la família d’ella reclama el seu cos a París. El repartiment estarà compost per actors de la talla de José Sacristán, Sergi López, Laia Marull i Julián Villagrán, entre d’altres.

La regidora de Turisme Maria Llopis ha declarat: “L’aparició de la nostra ciutat en projectes cinematogràfics com aquest ens permet potenciar la promoció d’Alcoi i així aconseguir un dels objectius que ens hem marcat des de la Regidoria, que busca posicionar a la nostra ciutat com un dels principals destinacions d’interior de la província”. Llopis afegeix: “El fracàs de la Ciutat de la Llum ens ha restat grans produccions però seguim pensant que l’Oficina de Turisme té una tasca important com a Film Office, ajudant i facilitant que qualsevol treball audiovisual (cinema, televisió, publicitat…) que utilitze Alcoi com a plató, trobe totes les facilitats per materialitzar-se”.

Tots dos rodatges se sumen a la gravació que s’ha produït recentment del programa que realitza la Diputació d’Alacant, anomenat ‘Alacant, poble a poble’ que va estar prenent imatges a finals de setembre a Alcoi i que ja es troba en fase de producció.

D’altra, banda, el programa televisiu ‘Ahora caigo’ d’Antena 3 ha consultat recentment una sèrie de preguntes relacionades amb les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi per emetre pròximament.


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *