foradia cdturisme

Podem Alcoi espera un resultat favorable a Pablo Iglesias

L’objectiu va ser exposar i debatre les conclusions i temes d’interés suscitats amb l’Assemblea Nacional Podem que va tindre lloc aquest cap de setmana al Palau de Vistalegre de Madrid.

asamblea podem

Unes 80 persones van assistir a l’última assemblea del cercle Podem Alcoi. L’objectiu va ser exposar i debatre les conclusions i temes d’interés suscitats amb l’Assemblea Nacional Podem que va tindre lloc aquest cap de setmana al Palau de Vistalegre de Madrid.

El següent pas de Podem dependrà del resultat de les votacions sobre la forma d’organitzar el projecte, els seus principis ètics i la seua estratègia política, que estan produint-se actualment a l’organització.

Actualment hi ha dues opcions majoritàries a elegir: per una banda, la de l’eurodiputat Echenique (Sumando Podemos), que entre d’altes coses, proposa tres secretaris generals per al partit, un 20% de càrrecs del consell ciutadà elegits per sorteig, una autonomia absoluta per a l’organització i actuació dels cercles Podem i la concurrència dels cercles Podem a les pròximes eleccions municipals.

I per altra banda, està l’opció de Pablo Iglesias i l’equip promotor, la qual defèn que el projecte serà més eficaç amb una sola secretaria general i uns principis polítics i filtres que han de subscriure obligadament els cercles Podem per a funcionar; a més a més aquesta opció també defén, per a evitar errors d’una organització massa jove que podrien fer caure el projecte sencer, la no presentació dels cercles Podem a les eleccions municipals i el suport, en aquest cas, d’aquests a plataformes ciutadanes obertes de tipus Guanyem Barcelona.

Una vegada isca electe el resultat d’aquestes opcions, al que qualsevol persona pot participar, Podem Alcoi estarà en condicions de debatre si anirà a les eleccions municipals o si, per altra banda no va, recolza o no el projecte de Guanyem Alcoi.

Els membres de l’assemblea Podem Alcoi van concloure l’assemblea explicant el procés de votació telemàtic per tal que la gent que no haja pogut tinguera la possibilitat de votar l’elecció que considere més adequada. En aquest sentit, el divendres 24  en l’associació Ovidi Montllor es facilitarien a totes les persones interessades els recursos necessaris per accedir a la votació.

Font: Rodrigo Panyos./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *