foradia subscriutegrat

Cinefòrum: Diez días que estremecieron el mundo

Commemoració de la Revolució Socialista d'Octubre de 1917 a Rússia (URSS). Per a tal acte projectarem el divendres 7 de novembre en el Centre Ovidi Montllor, C/ Vistabella, 8, a les 20.00 la pel·lícula-documental "Diez días que estremecieron el mundo".

DEFINITIVOEl PCPV i la JCPV a Alcoi preparen i volen convidar a assistir a l’acte de commemoració de la Revolució Socialista d’Octubre de 1917 a Rússia (URSS), que es realitzarà el divendres 7 de novembre.

Per a tal acte projectarem en el Centre Ovidi Montllor, C/ Vistabella, 8,  a les 20.00 la pel·lícula-documental Diez días que estremecieron el mundo. Aquest documental està basat en el llibre del mateix títol, escrit pel comunista nord-americà John Reed, fundador del Partit Comunista dels Estats Units i testimoni d’excepció de la Revolució Bolxevic.

En el documental podrem veure amb imatges de l’època com es va produir la primera Revolució Socialista de la història, a més de com va ser possible la creació d’un Partit Revolucionari que va permetre la presa del poder per part de la classe obrera russa, dirigida pel gran líder bolxevic Vladimir Lenin.

Us esperem a tots divendres que ve 7 de novembre a les 20.00 en el Centre Ovidi Montllor, per a poder gaudir d’aquesta fenomenal història que va canviar la història de la humanitat. “Sentim legítim orgull que recaiguera sobre nosaltres la sort de començar una nova època de la història de la humanitat.” Lenin


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *