foradia subscriutegrat

L’antiimperialisme existent al món actualment

S'ha seleccionat Cuba, Nicaragua i Corea del Nord. La JCPV ha organitzat una sèrie d'actes, conferències i xerrades per donar de conéixer els exemples de lluites antiimperialistes existents al món actualment.

10355837_748724215170476_3428222664262314088_n

La lluita antiimperialista està en el cor de les mobilitzacions de la joventut en diversos llocs del món, la JCPV ha organitzat una sèrie d’actes, conferències i xerrades per difondre els exemples de lluites antiimperialistes existents al món actualment. Hem seleccionat Cuba, Nicaragua i Corea del Nord.

  • Per a l’acte de Cuba. Que serà el dijous 26 de juny a les 19:00, comptarem amb David Rodríguez, President de l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba “José Martí“, i amb un membre de l’Associació de Cubans a València Caguairán.
  • L’acte en solidaritat amb Nicaragua serà el 4 de juliol a les 19:00, i comptarem amb Javier Hortes del Comité de Solidaritat Sandinista de Nicaragua. La lluita contra l’antiimperialisme.
  • Per finalitzar realitzarem un acte en suport a la República Popular Democràtica de Corea, l’11 de juliol a les 19.00, i comptarem amb la presència de Carlos Alcaraz, Secretari d’Organització de l’Associació d’Amistat amb Corea (KFA).

Colaboren el Comite de Solidaritat Sandinista, l’Associació d’amistat amb Cuba Pep Linares, l’Associació de cubanos en Valencia. Tots els actes es realitzaran en el Centre Ovidi Montllor (C/ Vistabella 8) Alcoi.

Font: JCPV


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *