foradia barnasants

Com afecta!? La reforma laboral

Manuela Pascual Secretària General de les Comarques Centrals de CCOO del País Valencià parlarà de la reforma laboral i les seues consequències.

actoreformaalcoy

La Reforma Laboral com afecta?./

El proper dijous 24 d’abril a les 19.00 en el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, tindrà lloc l’explicació de la reforma laboral i perquè aquesta és perjudicial per als treballadors. Sabem tots que la reforma laboral és negativa perque retalla els nostres drets com a treballadors i beneficia als empresaris, però no sabem perquè. En el present acte, explicarem quins són els efectes de la mateixa, i perquè tots els Partits d’esquerres i els Sindicats s’han oposat a la mateixa. Per a explicar-nos la reforma laboral comptarem amb la Secretària General de les Comarques Centrals de CCOO del País Valencià, Manuela Pascual. D’altra banda, Carlos Alcaraz, militant de la JCPV, ens explicarà com ens afecta la crisi als joves, i perquè ens veiem obligats a emigrar per a trobar treball.

Us convidem a tots al fet que vingueu a aquest acte informatiu i pugueu conèixer de primera mà els efectes perjudicials de la reforma laboral, dijous 24 d’abril a les 19.00 en el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi

Font: JCPV

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *