lasarga subscriutegrat

L’alegria torna al Collao i guanya l’Alcoyano al Nàstic

C.D. Alcoyano, 1 - Nàstic de Tarragona, 0 • S’ha vist un altre Alcoyano, lluitador, i el més important, amb una afició bolcada amb els seus; entre tots li han guanyat al líder • Crits de deportivo! i una afectuosa ovació al tàndem Carlos Sempere-Andrés Palop • El Collao i afició i equip s'han aplaudit moltíssim perquè s’havia patit molt per a trobar-se per fi amb la primera Victoria del 2015

Alcoyano Nastic 1

C.D. Alcoyano: Francis Ferrón, Diego García, Mario Fuentes, Óscar López, Mongil; davant: Isra Jerez, Julio De Dios, Navarro, Kike López i Rubén Ramos./ foto JCPlà

No es deuen tirar les campanes al vol, però el Collao davant el desacord general amb Oscar Cano, necessitava un revulsiu, i pareix que el canvi d’entrenador li ha vingut bé al conjunt que ara entrenen Carlos Sempere y Andrés Palop. S’ha vist un altre conjunt, lluitador, i el més important, amb una afició bolcada amb els seus; entre tots li han guanyat al líder, Nàstic de Tarragona, tot i que l’Alcoyano ha jugat quasi 25 minuts amb un home menys.

Açò no ha fet més que es començar, i el que han de confirmar ho partit a partit; si el que hem vist al Collao es consolida, estem cridats a complir les metes, amb vesprades com hui on l’afició ha tornat a acomiadar als seus al crit de “Deportivo, Deportivo”.

Primera meitat, esglai del nàstic, però gol de l’Alcoyano

Banquillo Alcoyano Nastic

Carlos Sempere-Andrés Palop./ foto: JCPlà

El primer que ha cridat l’atenció, es el canvi d’actitud de l’afició cap als seus després de la destitució d’Oscar Cano; Llargs aplaudiments, crits de deportivo i una afectuosa ovació al tàndem Carlos Sempere-Andrés Palop; es respirava un altre ambiente això lògicament els jugadors ho hauran notat.

De tota manera qui ha donat un esglai tan sols començar, ha sigut el Nàstic per mediació de l’ex-alcoyaniste, Xavi Molina, qui ha estavellat el baló en la fusta, als primers compassos del partit. La resposta de l’Alcoyano no s’ha fet esperar, i al minut 11 Francis Ferrón es objecte de falta a la vora de l’àrea en la qual el porter català M. Reina ha posat un grandíssim nombre de jugadors a la barrera; al costat del baló s’encontraven Oscar López i el capità Javi Rubio, i seria aquest últim, qui de fortíssim llançament ha col·locat el baló per l’escaire, aconseguint l’únic gol del partit. Després d’aquest gol, l’Alcoyano ha seguit intentant ho, i a punt a estat Francis Ferrón de marcar el segon després d’una bona jugada alcoianista, però al final la fusta ho ha impedit, i amb aquest marcador de 1 a 0 s’acabat la primera part.

Segon temps, expulsió de ferrón, patiment, però victòria final

A la represa l’Alcoyano hi ha es començat a pagar el gran esforç físic de la primera meitat, i el líder Nàstic, ha es començat a dominar la situació i tot feia indicar que d’un moment a un altre, pogueren marcar. L’ocasió més clara l’ha tingut Azkorra, qui en el minut 52 pràcticament a porta buida, ha enviat un baló de gol, pel damunt del travesser. Cinc minut després en una nova jugada dels catalans han tingut fins a 3 oportunitats de marcar en la mateixa jugada, però finalment Diego García sa fet amb el baló.

I per si l’Alcoyano no estava patint prou, als 70 minuts una acció infantil de Francis Ferrón, li ha significat la segon groga i ha sigut expulsat. Ahí també es cert que l’afició ha es començat a animar i ajudar als blancs i blaus i quan per fi l’àrbitre del partit, ha xiulat el final, el Collao i afició i equip s’han aplaudit moltíssim perquè s’havia patit molt per a trobar se per fi amb la primera Victoria del 2015.

FITXA TÈCNICA:
C.D. Alcoyano:
Diego García, Víctor Mongil (Navarro, 45’), Mario Fuentes, Óscar López, Navarro, Kike López, Julio de Dios, Javi Rubio (Carles Salvador, 80’), Isra Jerez (Pituli, 65’), Rubén Ramos I Francis Ferrón.
Nàstic de Tarragona: Reina, Xavi Molina (Sergio Rodríguez, 74’), Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa, Azkorra, Manolo Martínez (Rocha, 45’), Marc Martínez (Cristóbal, 63’), Lago Júnior, Rayco i Marcos.
Àrbitre: Abraham Domínguez Cervantes, del comité andaluz. Ha tret grogues als locals Kike López, Óscar López i Mongil mentrre que als visitants han vist groga Manolo Martínez, Xisco Campos, Xavi Molina, Mossa, Lago Júnior, Azkorra i Marcos. Ha expulsat por doble groga a l’alcoianiste Francis Ferrón en el minuo 70.
GOL: 1 – 0 Javi Rubio 11’.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *