Foradia parentesisajudalcoi

Dos patinadores alcoianes a la Coppa Itàlia

Ambdues competiran en la categoria Cadet, i hauran d'executar el programa obligatori i programa lliure durant el cap de setmana. La Coppa Itàlia participaran dos patinadores alcoianes.

patinajeEls pròxims dies 7, 8 i 9 de novembre de 2014, se celebrarà la localitat de Missano- Adriatic (Itàlia), la Coppa Itàlia Memorial Domenico Di Giuseppe 2014, en les categories de Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior, i on comptarem amb una representació alcoiana de patinadores.

L’excel·lent classificació obtinguda per les joves alcoianes Andrea Silva Pascual (Independent) de 14 anys i Sonia Pla Ruiz (Club Patinatge Artístic Alcoi) de 15 anys, en el passat Campionat d’Espanya celebrat en Parets (Barcelona), els ha possibilitat poder participar en aquesta prestigiosa competició de caràcter Internacional que se celebra tots els anys a Itàlia. Cal considerar i valorar que és en aquesta país on el nivell del patinatge artístic és el més alt a nivell mundial, la qual cosa pot representar una gran experiència per a aquestes esportistes de la nostra ciutat que any rere any ve demostrant una gran progressió.

També cal recordar que la participació en les competicions internacionals està regulada per la Real Federació Espanyola de Patinatge – Comitè Nacional de Patinatge Artístic, qui inscriu a les esportistes que ho sol·liciten i compleixen amb l’exigència tècnica necessària per a participar en competicions d’aquest nivell.

Solament resta desitjar tota classe d’èxits a aquestes esportistes, en aquesta cita europea.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *