foradia subscriutegrat

Baixen les xifres de l’atur a La Muntanya dins d’un nou model laboral

• Avui dia, els aturats registrats a Alcoi registrats pels serveis públics d’ocupació sumen un total de 5.588 • No obstant això, cal tindre en compte que el sistema laboral ha patit un dràstic canvi durant els últims anys que repercuteix en una baixada de l'activitat econòmica i de la qualitat de vida de la societat.

Setembre ha finalitzat amb 11.736 aturats registrats a Les Comarques de La Muntanya. Aquestes xifres signifiquen una baixada de més de 1.000 aturats respecte de les del setembre de l’any passat, que se situaven en 12.984.

Avui dia, els aturats registrats a Alcoi registrats pels serveis públics d’ocupació sumen un total de 5.588. L’any passat eren 6.098. En el municipi d’Ibi també hi ha hagut un descens de les xifres: dels 2.219 aturats de l’any passat, actualment se situa en 1.989. Una tendència a la baixa que es consolida també a Onil: dels 609 aturats del 2016, la xifra se situa actualment en 524 persones.

Aquestes xifres són un indicador positiu per a la societat de la zona, si les comparem amb les d’anys enrere. No obstant això, cal tindre en compte que el sistema laboral ha patit un dràstic canvi durant els últims anys que repercuteix en una baixada de l’activitat econòmica i de la qualitat de vida de la societat. Prova d’aquesta afirmació és que el 90% dels contractes que es realitzen ara com ara són temporals i a temps parcial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *