Foradia ajualcoitel

Manteniment de la carretera d’accés a la Font Roja

Medi ambient i Diputació d'Alacant col·laboren en el manteniment de l'accés a Font Roja. Els treballs han consistit en la poda, esbrosse i triturada de la vegetació per garantir la seguretat en la circulació de la via. Font Roja rep cada any més de 40.000 visitants i, solament durant octubre, que s'ha celebrat el Parc Natural del Mes, prop de 5.000 persones s'han apropat fins a aquest espai.

font roja treballs

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi ambient i la Diputació d’Alacant han treballat de forma conjunta en l’execució dels treballs de manteniment de la carretera CV-797, que dóna accés al Parc Natural de la Font Roja. Els treballs han consistit en la poda, esbrosse i triturada de la vegetació per garantir la seguretat en la circulació de la via.

L’objectiu dels treballs realitzats és garantir la seguretat en la circulació al llarg dels 8,5 Km de la via. Per això, les obres, executades en aproximadament tres setmanes, han consistit en la curta, poda, esbrosse i triturada de la vegetació que podia suposar un problema per a la circulació, tant dels vehicles, com de les persones que transiten al costat de la calçada.

Una dada significativa per conéixer la importància de la carretera d’accés al Parc Natural és la gran afluència a aquest espai protegit, que cada any reba més de 40.000 persones. A més, durant el mes d’octubre, que Font Roja, va ser declarat parc natural del mes, s’han comptabilitzat 4.981 visitants.


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *