lasarga ajualcoipresuparticipa

Mari Carmen: “el que he sentit de Camilo Sesto no m’acaba d’agradar”

• Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta Camilo Sesto sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

Hem volgut saber les opinions de les nostres veïnes i veïns d’Alcoi sobre un esdeveniment emblemàtic a la nostra ciutat: l’acte commemoratiu de Camilo Sesto.

Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta l’artista sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

poble1

el que he sentit de Camilo Sesto no m’acaba d’agradar

A Mari Carmen li agrada molt com canta Camilo:té una veu preciosa. Per exemple m’agrada molt Evita, jo vaig viure a Argentina i allí va ser tot un èxit. Però com a persona no el conec, i el que he sentit d’ell no m’acaba d’agradar”.

Mari Carmen ens manifesta que té els seus dubtes respecte a si Camilo es mereix l’homenatge que li realitza la ciutat d’Alcoi: “no ho tinc clar perquè ací a Alcoi hi ha hagut personatges molt il·lustres, per exemple de la indústria, que mai han tingut cap reconeixement i que pel que han aportat a la ciutat s’ho mereixien de veres”.

Per a mi, que sóc mestra, la cultura és molt important, però considere que en Alcoi s’ha oblidar massa el seu sector principal, la indústria. Alcoi és una ciutat amb molta importància industrial, ni tenim anxoves ni tenim olives, però fem les millores olives amb anxoves. És una llàstima que tota la resta de la nostra indústria s’haja anat al traste”.

Alcoi s’ha oblidar massa el seu sector principal, la indústria”

En aquest sentit, Mari Carmen vol destacar quecal fomentar la cultura, però mai oblidar-nos de la nostra indústria”.

Font: Rodrigo Paños./

reactivalcoi


2 Responses to Mari Carmen: “el que he sentit de Camilo Sesto no m’acaba d’agradar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *