foradia subscriutegrat

Muro impulsa “El Mural de la Esperança”

El proper dissabte 29 de novembre, des de les 10h, el carrer Duquessa d’Almodovar de Muro acollirà diferents activitats en defensa de RTVV per prestar especial atenció a la necessitat d’una televisió pública, valenciana i de qualitat.

muralJoves amb Compromís per Muro i Compromís per Muro, respectivament, convoquen “El Mural de la Esperança”, un concurs de graffiti “generació Babalà”. La convocatòria consisteix en una jornada de participació lliure i oberta amb diferents activitats en defensa de RTVV per prestar especial atenció a la necessitat d’una televisió pública, valenciana i de qualitat.

Les bases per participar en el concurs són les següents:

El tema escollit serà lliure amb l’únic requisit de contenir el logo (careta) de Compromís i també el de Canal 9 o RTVV i prestar especial atenció als valors defensats per l’Organització: necessitem una televisió pública, valenciana i de qualitat.

Podran participar en aquesta convocatòria artistes, individualment o en grup, a partir de 16 anys que així ho desitgen.

Les persones interessades hauran d’enviar les seues dades: nom i cognoms, edat, localitat i telèfon, tant si ho fan de manera individual com en grup, al correu muro@compromis.net adjuntant el seu disseny proposat en format .jpg el qual haurà de tenir unes mesures de 1772 x 1181 píxels a una resolució de 300 pp.

Els treballs rebuts es publicaran a un àlbum obert a l’efecte en la pàgina de Facebook de Compromís per Muro, i que durà per nom “Concurs ‘generació Babalà’ #RTVVtornarà”.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *