lasarga itealcoi

Ivorra trasllada temes de Medi Ambient a la Consellera Elena Cebrián

• A la reunió s’han comentat temes com la prevenció d’incendis als nostres parcs naturals, o la retirada de les branques i arbres caiguts pels temporals este hivern • “Hem explicat alguns projectes i hem fet propostes a la consellera Cebrián.

El passat dijous Elena Cebrián, la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i el regidor de Compromís Màrius Ivorra van tindre una reunió informal per a tractar alguns temes de calat per a la nostra ciutat.

“La consellera ens va fer saber el seu interés per reunir-se amb nosaltres en diverses conversacions telefòniques mantingudes anteriorment”, comenta Ivorra, “hem aprofitat per a saber de primera mà com estan els temes que interessen a tots els alcoians i a la comarca”.

A la reunió s’han comentat temes com la prevenció d’incendis als nostres parcs naturals, o la retirada de les branques i arbres caiguts pels temporals este hivern. També es va parlar de la problemàtica de FAPAS i els voltors del barranc del Cint, segons ens informa el portaveu.

En opinió d’Ivorra, la reunió va ser molt profitosa per a la nostra ciutat i comarca: “hem explicat alguns projectes i hem fet propostes a la consellera Cebrián, que les ha rebut amb molt interés, a més d’aconseguir que temes importants estiguen inclosos en l’agenda de la Conselleria”.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *