foradia subscriutegrat

Alcoians en les jornades de solidaritat amb Palestina a Brussel·les

Quatre alcoians assisteixen a la Jornada de solidaritat amb Palestina a Brussel·les. Durant els 51 dies de genocidi, Israel va llençar l’equivalent a “6 bombes nuclears” sobre la franja de Gaza (Palestina)

Parlament Europeu

Recordant-nos els 51 dies de genocidi que Israel va llençar sobre Gaza./

Durant els dies 11 i 12 de novembre s’ha dut a terme una trobada solidària per Palestina en Brussel·les. Entre d’altres, ha anat una expedició de País Valencià (quatre alcoians i un valencià), encapçalada per membres d’Unadikum País Valencià, BDS Alacant, BDS País Valencià i membres d’Esquerra Unida l’Entesa d’Alcoi.

Una Jornada organitzada per Izquierda Unida i el grup de l’Esquerra Unitària Europea en la Seu del Parlament Europeu. Amb la participació total d’uns 50 activistes i polítics pro palestins. I que ha aprofitat per a denunciar, al cor de la Unió Europea, la seva complicitat amb la masacre israelí sobre el poble palestí.

La jornada de dimarts 11 va comptar amb la intervenció del Doctor Basman, Director de l’Hospital Al Wafa, a través de videoconferència, recordant-nos que durant els 51dies de genocidi, Israel va llençar  l’equivalent a “6 bombes nuclears” sobre la franja de Gaza (Palestina). De Wajdi Yaeesh, Director General de Human Supporters Association. Y de Manu Pineda, Coordinador General de les Brigades Internacionals Unadikum, denunciant la complicitat de Nacions Unides (ONU) i de la UE durant el genocidi de la mal anomenada “Operació Marge Protector”.

El dimecres 12, es va realitzar una taula sobre coordinació de xarxes de solidaritat estatal i europea amb Palestina moderada per Ángela Vallina, eurodiputada de Izquierda Unida i membre de la Delegació per a les Relacions amb Palestina. I amb la intervenció  de Manu Pineda, de Sara Vilà Galán (diputada d’ICV-EUiA en el Parlament de Catalunya), de Juan Hidalgo (Plataforma de Córdoba con Palestina), de Cristian Santiago (Coordinador d’UNADIKUM País Valencià), de Santiago González (Àrea de Pau i Solidaritat de Izquierda Unida) i de Saray Pineda (Vice-presidenta d’UNADIKUM)

cristian santiagoCristian Santiago, membre d’EUPV Alcoi i Coordinador Territorial d’Unadikum PV, després de les jornades conclou que “la UE continua incomplint el Dret Internacional, segueix sense reconèixer els crims de guerra duts a terme per l’entitat sionista i firma acords comercials preferencials amb l’Estat criminal d’Israel”. A més a més afirma, que “La UE hauria de trencar l’acord comercial preferencial amb Israel i trencar tota relació diplomàtica. Hauríem d’exigir que la UE s’adherís a la campanya Internacional de Suport al Moviment BDS (Boicot, Desinversions i Sancions a Israel)”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *