foradia elgrat

EUPV qualifica com a èxit la visita de Marina Albiol

La representant d’EUPV va realitzar una roda de premsa a l’Ajuntament d’Alcoi respecte a les noves notícies de l'ATE de la Canal i després va anar a Cocentaina i la vesprada a la Foia de Castalla.

marina albiol onil

Marina Albiol Europarlamentaria a Brussel.les a Onil i la regidora d’Alcoi Estefania Blanes./

L’eurodiputada va passar el matí del dijous 20 de novembre a l’Alcoià – El Comtat i la vesprada a la Foia de Castalla, la representant d’EUPV va realitzar una roda de premsa a l’Ajuntament d’Alcoi respecte a les noves notícies de l’ATE a la Canal i després va anar a Ràdio Cocentaina on va ser entrevistada.

La vesprada va començar amb una reunió amb moviments ecologistes conm la Colla Ecologistes La Carrasca, després va anar a Ibi a realitzar una entrevista a Ràdio Ibi, i finalment fa arribar al Centre Social Polivalent d’Onil on va desenvolupar la seua xerrada.

La xerrada va transcórrer amb tota normalitat, Marina va parlar de la seua tasca a l’Europarlament, la pressió que fan les grans empreses per a influir en les decisions europees, centrant-se amb l’Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió (conegut per l’acrònim en anglés TTIP), després va participar la regidora d’Alcoi Estefania Blanes parlant de la transparència que ha d’haver-hi a l’Administració i dels pressupostos participatius que està duent-se a Terme a Alcoi i finalment el regidor d’Onil José Antonio va parlar de temes locals com la recollida de la brossa, del servei de gestió de l’aigua i de la falta de participació de la ciutadania.

José Antonio regidor d’EUPV de l’Ajuntament d’Onil diu “L’acte va ser un èxit, van vindre 30 persones molt interessades en la temàtica d’Europa, que encara que no ho parega està més present a les nostres vides, ja que ens guia a través de la legislació que se’ns imposa des d’Europa” José Antonio continua dient “En Onil la legislació europea ens ha passat factura, ja que la privatització dels serveis públics que ens imposen des d’Europa ens ha fet que a Onil tinguem uns serveis de recollida de brossa i de gestió de l’aigua, contraris al benestar de la ciutadania”

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *