foradia subscriutegrat

El centre malalts mentals del Barranquet de Soler obrirà el 2015

El centre compta amb una partida de 209.200€ per al seu funcionament al projecte de pressupostos de la Generalitat. Revisar la situació de tots els centres socials que està previst que entren en funcionament al llarg de 2015.

alcaldes i Fabra

Reunió amb Fabra de Toni Francés./

Alberto Fabra va rebre el dimecres l’alcalde d’Alcoi Toni Francés al Palau de la Generalitat, on va participar en una reunió amb el president en la qual es va revisar la situació de tots els centres socials que està previst que entren en funcionament al llarg de 2015, entre els quals es troba el Centre Específic de Malalts Mentals d’Alcoi (CEEM).

L’alcalde Francés anuncia que “el president de la Generalitat ha confirmat no només la voluntat de posar en funcionament el centre d’Alcoi l’any 2015, sinó que per què açò siga una realitat, al projecte de pressupostos de la GV hi ha consignats 209.200 euros per a la gestió del mateix”.

Cal recordar que les obres de construcció del CEEM, que es troba al Barranquet de Soler, es van iniciar a principis de 2010 i que tenia un termini d’execució de 38 setmanes. Les contínues reprogramacions de la subvenció per a la seua construcció per part de Conselleria han retardat la finalització de l’obra, que ha tingut un cost de 3,5 milions d’euros, i que hauria d’haver estat acabada fa més de quatre anys.

L’obra està previst que estiga conclosa a principis d’any, moment en què segons va comentar el president Fabra, eixirà una convocatòria de subvencions per a equipaments del centre, per tal que puga entrar en funcionament al segon trimestre de l’any. Com recorda l’alcalde, “el CEEM serà un centre comarcal amb una capacitat de 40 places de residents i de 20 places de centre de dia; aquest és un recurs molt important i necessari per a tota la comarca, que a més és complementari al CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració psicosocial de malalts mentals) que actualment gestiona Creu Roja a les seues instal·lacions d’Alcoi, i després de molts problemes i retards serà una realitat per fi el 2015”.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *