foradia subscriutegrat

La Guerra dels Mons 2.0 al Teatre Calderón per L’Horta Teatre

• La companyia valenciana L'Horta Teatre torna a Alcoi amb 'La Guerra dels Mons 2.0'. •L'espectacle està escrit i dirigit per Roberto García

teatre-calderon1

El pròxim diumenge 27 de novembre, a partir de les 19 hores de la vesprada al Teatre Calderón, la companyia valenciana L’Horta Teatre torna a Alcoi per a presentar-nos la seua nova producció: La Guerra dels Mons 2.0. Es tracta d’una coproducció de L’Horta Teatre amb CulturArts que barreja el teatre, la música en viu i les noves tecnologies audiovisuals. L’espectacle suposa la culminació de les celebracions del 40 aniversari de la companyia L’Horta Teatre.

El punt de partida del projecte és la versió radiofònica que Orson Welles va fer de “La guerra dels mons” a la fi de 1938. Durant aquell programa, milions de nord-americans van creure que uns invasors marcians, que solament estaven en la seua imaginació, sobrevolaven la Terra, destruïen els exèrcits humans i ocupaven zones de poder. Va ser l’emissió del pànic. El primer fenomen veritablement viral del món modern.

Com haguera fet Orson Welles “La guerra dels mons” avui dia, en l’era digital, l’era de Youtube, del “troleo”, de la saturació informativa i la falsificació de nosaltres mateixos a través de les xarxes socials? Amb una trama addictiva i una intriga creixent, ‘La Guerra dels Mons 2.0’ ens submergeix en un joc d’espills pervers, com els quals li agradaven a Orson Welles. Un espectacle visualment hipnòtic i de rabiosa actualitat que ens parla de la confusió que ens genera no saber què és veritat i què és mentida i de la por com la més efectiva arma de manipulació massiva.

L’espectacle està escrit i dirigit per Roberto García, qui recentment ha guanyat el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2016, i compta amb tres actors de primer ordre dins del panorama teatral: Jordi Ballester, Verònica Andrés i Álvaro Báguena. Tres músics en directe interpreten la música creada per a l’ocasió pel prestigiós compositor i director Andrés Valero Castells. L’equip artístic, íntegrament valencià, el completa Luis Crespo, responsable de l’escenografia, Ximo Rojo, amb la il·luminació, Pasqual Peris, amb el vestuari, Assad Kassab amb la imatge gràfica i Alfred Picó amb la producció.

teatre-calderon2

Per últim, i com a avançament del mes de desembre, el diumenge dia 4 (18:30 hores) arriba al Teatre Calderón d’Alcoi la Compañía de Danza Fernando Hurtado amb el seu espectacle ‘Estrellados’. Un muntatge que combina teatre i dansa i que està dedicat al món del circ.

Tota aquesta informació, vídeos, imatges i venda directa d’entrades està disponible a través de la pàgina web del Teatre Calderón d’Alcoi: www.teatrecalderonalcoi.com.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *