foradia cdturisme

Els Jocs Esportius compten amb 2.100 participants i 21 modalitats

La XXXIII edició dels Jocs Esportius Fase Municipal d'Alcoi- Unión Alcoyana Seguros ha comptat amb 21 modalitats esportives diferents i una àmplia participació.

Jocs EsportiusUn total de 2.194 xiquets i xiquetes han participat en la XXXIII edició dels Jocs Esportius Fase Municipal d’Alcoi- Unión Alcoyana Seguros. La temporada 2014/15 ha comptat amb 21 modalitats esportives diferents i les més nombroses han sigut Bàsquet amb 477, Futbol Sala amb 653, Orientació amb 155 o Futbol 8 amb 223.

Les categories participants en aquesta edició van des de benjamins fins a juvenils pertanyents a diferents localitats com Banyeres de Mariola, Bocairent, Albaida, Onil, Muro, Cocentaina, Beniarrés, Elx, Santa Pola, Ibi i Novelda.

L’objectiu del Centre d’Esports d’Alcoi amb l’organització d’aquests jocs és estimular i promoure la participació esportiva de tots els nens i nenes en edat escolar. Així, es pretén oferir una variada oferta de modalitats esportives per satisfer les preferències dels participants. Al mateix temps, la iniciativa pretén constituir-se com a pilar dels valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar en aquestes edats.

El nou regidor d’Esports, Alberto Belda, ha indicat que “estem molt contents per com s’han desenvolupats els Jocs, ja que hem cobert els objectius que es va marcar el Centre d’Esports amb aquestes activitats. Ja estem treballant per a la pròxima edició amb la revisió de les diferents normatives de les diferents modalitats, per millorar els aspectes organitzatius i així aconseguir que el projecte seguisca creixent”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *