foradia subscriutegrat

Elegides les entitats que acompanyaran als Reis Mags

Les tres entitats estan celebrant aniversaris Armónica Alcoyana, Cofradía del Santísimo Cristo Agonizante y Filà Abencerrajes acompanyaran als Reis Mags.

cavalcada 2014Les entitats que enguany acompanyaran a Ses Magestats els Reis Mags d’Orient en la seua arribada a Alcoi,  es tracta de la Filà Abencerrajes, la Cofradía del Santísimo Cristo Agonizante i l’Armónica Alcoyana.

Cal destacar que l’orquestra de plectre Armónica Alcoyana celebra el 2015 el seu centenari, una efemèrides que vol estrenar amb aquesta participació a la Cavalcada.

La comfraria, per la seua banda, compleix enguany 50 anys i aquesta fita vindria a culminar els actes.

I també per als Abencerrajes es tracta d’una data especial perquè es compleixen 25 anys des de la seua primera participació a la Cavalcada, en aquell moment acompanyant el rei Melcior.

El regidor de Festes Jordi Martínez ha destacat que “des de l’Ajuntament volem felicitar als responsables d’aquestes entitats, i agrair el seu esforç i el seu compromís amb la tradició alcoiana. De ben segur que els Reis Mags tornaran a estar molt ben acompanyats quan arriben a Alcoi, i que tot estarà enllestit per a què els alcoians donem un any més la millor benvinguda possible a Ses Magestats”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *