lasarga ajualcoitel

Un reportatge sobre el Nadal Alcoià distribuït per Alemanya, Suïssa i Àustria

• Aquesta publicació està dirigida al públic que vol aprendre espanyol • La revista té una tirada mensual en paper de 24.000 exemplars i un total de 240.000 lectors mensuals

Un reportatge sobre el Nadal Alcoià ha sigut publicat a una revista
que es distribueix a  Alemanya, Suïssa i Àustria, ECOS. Aquesta publicació està dirigida al públic que vol aprendre espanyol, un públic que es caracteritza per tindre especial interés per viatjar al nostre país.

El reportatge ha estat escrit pel periodista alcoià Jordi Orts, qui des de fa uns anys viu a Munic. El mateix autor, fa ara dos anys, va escriure un reportatge en aquesta revista sobre les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

El monogràfic, de 8 pàgines, ha sigut publicat dins de la secció especial ‘Lugares Mágicos’, que consisteix en xicotetes guies de viatge que la revista publica cada mes. Parla sobre la trilogia de les Pastoretes, la Burreta i la Cavalcada, el Tirisiti, la gastronomia típica nadalenca i d’Alcoi com atractiu turístic.

La revista té una tirada mensual en paper de 24.000 exemplars i un total de 240.000 lectors mensuals. Des d’Alemanya han enviat 2.000 exemplars que es repartiran per les Tourist Info de la Costa Blanca, en les destinacions on n’hi ha públic alemany.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *