foradia cdturisme

Lectures de tardor d’Alcoi

Si vols rebre l'aroma a tardor d’Alcoi, ja saps, obri les pàgines de El Gratis en kioskos i Llibreries per tan sols 1€ ó demana'l GRATIS! al comerc d'Alcoi.

el gratis 489aL’aroma de la tardor d’Alcoi porta novetats informatives candents. I com ja sabeu, amb El Gratis l’aroma que gaudeixes no és superficial, sinó profund: tens l’oportunitat d’aromatitzar-te, no solament de les fulles de tardor, sinó de les arrels dels fets que esdevenen a Alcoi i voltants.

Durant aquesta quinzena de la tardor, un partit polític feixista instal·la i prepara la seua seu a Alcoi article opinió per Arcaris. Els pobles valencians continuen la seua batalla per la sobirania per Rafael Terol. La nova força política, Podem, creix per tot arreu obrint la possibilitat d’un canvi a tot l’Estat espanyol per Alfredo Albero.

Rodrigo Paños analitza el model educatiu que tenim, les seues funcions, si resulta efectiu i per a qui resulta efectiu. Els canvis que les elits polítiques estan fent-li, com aquests canvis afectaran les institucions educatives i la nostra societat…

Per altra banda, l’entrevistat especial a l’edició segona quinzena de Novembre en El Gratis és Carles Esteve, Enginyer tècnic forestal, membre del PSOE d’Alcoi des de fa quasi tres dècades. Carles ens mostra les seues opinions respecte als canvis polítics que estan produint-se a l’actualitat; respecte a la corrupció generalitzada i com superar-la; respecte al TTIP, el nou tractat de llibre comerç transnacional; respecte al govern d’Alcoi i les seues inversions; respecte als ideals que defén…

El vent de tardor també trau activitats i novetats culturals. El cartell de desembre familiar del Teatre Calderón. Un reportatge sobre La Fira de Tots els Sants 2014 per Yaiza Ferrer. L’experiència de Materiart, com senyala el seu regent, “un servei perquè la gent es beneficie” per Beatriz Sánchez. L’obra guanyadora del Premi Teatre Ciutat d’Alcoi, Adéu encara estrenada a Buenos Aires. Les novetats del Tirisiti. La quarta victòria consecutiva de l’Alcoià contra l’Hèrcules per José Carlos Plà, la qual ho ha deixat a quatre punts del primer lloc… I moltes més activitats i actualitat als pobles de les nostres comarques.

Si vols rebre l’aroma a tardor d’Alcoi, ja saps, obri les pàgines de El Gratis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *