foradia subscriutegrat

‘D’allò bo que hem fet, alguna cosa quedarà’ llibre de Miguel Ripoll Abad

La publicació de Miguel Ripoll Abad ja està disponible i tan sols requereix un donatiu de 5€, que es destinarà a l’Asociació Salven L’Aqüífer del Molinar. L’artista alcoià ofereix una recopilació de més de 100 dibuixos sobre diferents temes, en els que predominen imatges d’Alcoi.

llibreripoll 1

‘D’allò bo que hem fet, alguna cosa quedarà’ és el títol del llibre que presenta Miguel Ripoll Abad. La publicació consta d’una recopilació de més de 100 dibuixos sobre diferents temes socials, paisatges, retractes, etc. Una significativa part del llibre està dedicada a imatges sobre Alcoi.

Segons Ripoll, el motiu principal que li ha dut a editar aquest llibre són els 50 anys que porta dibuixant. Entre aquesta recopilació s’encontra un dibuix que data de l’any 1965. Entre ells, hi ha dues pintures realitzades per la seua neboda Vera i altres dos per Miquel, fill de la seua neboda Miriam ja que “he volgut incloure-les per a poder reunir cinc generacions en un mateix llibre, ja que també figura un retrat de la meua ‘iaia flaca’”, explica l’artista.

En un principi, Ripoll tenia la intenció de publicar el llibre per al seu entorn familiar i d’amics, però en una reunió de la associació ‘Salvem l’Aqüífer del Molinar’, a la que pertany, va decidir que inclouria a la caràtula: “Donatiu 5€”, amb la intenció de destinar els diners a l’organització, és dir, que “actuem, quasi, quasi com el propietari dels terrenys on es vol perpetrar aqueixa barbaritat, però no els deixarem, sense ànim de lucre”, declara l’artista.

Per a més informació miguelripollabad@hotmail.es. Els exemplars del llibre ja estan disponibles en UNESCO, C/Cid, de 19 a 21 hores o bé en Coses d’ací, C/S.Lorenzo.

Font: Beatriz Sánchez García./


Una resposta de ‘D’allò bo que hem fet, alguna cosa quedarà’ llibre de Miguel Ripoll Abad

  1. […] Mauro Colomina i Miquel Cruz. Dimarts 12 de maig, a les 20:00, presentació del llibre ‘D’allò bo que hem fet’, de Miquel […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *