foradia mediambient

El canvi que els valencians necessitem

Per Rafa Climent

Amics, amigues:

rafaclimentSembla que en Compromís ja tenim l’instrument, que ens ha d’ajudar a triar les persones que, en companyia de tota la ciutadania, treballarem per a possibilitar el canvi al País Valencià.

Compromís aspira a governar el nostre País des de la màxima humilitat i amb el suport, esperem, de totes aquelles persones que vulguen construir una societat amb els valors de l’honestedat, la cooperació, la responsabilitat, la solidaritat, la generositat, la confiança… que ens ajuden a guanyar eixa dignitat que alguns ens han fet perdre com a col·lectivitat.

El nostre serà un treball d’equip, un treball coordinat, un treball amb la gent i per a la gent des de la participació. La transparència i la claredat han de ser eines fonamentals de la nostra gestió i hem de continuar sent tan pròxims com ho som en els pobles on estem governant.

Regenerarem la democràcia des de l’ètica en el sentit clàssic de la paraula i des de l’honradesa, ferramentes implacables a l’hora de farcir la POLÍTICA en majúscules que demanem tota la societat per tal d’aconseguir el benestar necessari de les persones que vivim en aquest territori.

Tots sabem que de seguida no es podran arreglar moltes coses, però hem de tenir la capacitat conjunta de planificar i prioritzar les polítiques bàsiques que milloren el dia a dia de la ciutadania i ens ajuden a vertebrar el nostre territori en tots els àmbits: educació, sanitat, diversificació del teixit productiu, investigació, benestar social, dependència…

I ho farem des de la més estricta radicalitat política, sent contundents en les decisions i actituds per canviar les regles necessàries per a generar la màxima igualtat entre les persones, els menors greuges comparatius i la màxima equitat per equilibrar un balança molt distorsionada pel sistema i pels que decideixen a favor sempre d’uns pocs davant de la gran majoria.

Volem i necessitem, ja, un País Valencià més humà, més sostenible, més just socialment, més just tributàriament, més democràtic… En definitiva, més digne i més decent, un País on guanyem entre totes i tots la llibertat i fem realitat eixe somni de guanyar la felicitat de la quotidianitat, i això, com deia al principi, amb valors ho aconseguirem. Cal que tots i totes siguem actors i actrius del canvi que ens espera, vos convide a pujar al tren d’aquest viatge tan apassionant que començarem molt prompte.

Font: Rafa Climent, Alcalde de Muro i precandidat a les primàries de Compromís per la circunscripció d'Alacant


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *