foradia subscriutegrat

Compromís vol revisar i millorar el transport públic dels estudiants d’Alcoi

• Compromís presentarà a l’Ajuntament d’Alcoi un prec demanant la revisió de les necessitats del transport especial escolar a l’I.E.S. Pare Vitòria • També demanarà estudiar "la necessitat de transport d’altres centres per si fóra necessari la creació de nous serveis de transport"

Compromís presentarà a l’Ajuntament d’Alcoi un prec demanant la revisió de les necessitats del transport especial escolar a l’I.E.S. Pare Vitòria per adequar-lo correctament i, si és necessari, implementar les unitats en eixos moments puntuals”. A més, “vist l’èxit del servei”, també demanarà estudiar “la necessitat de transport d’altres centres per si fóra necessari la creació de nous serveis de transport”.

Aquesta proposta naix del fet que el servei d’autobús especial de l’I.E.S. Pare Vitòria va estar col·lapsat durant l’inici de curs en algunes ocasions per les obres al pont de Fernando Reig i les obres de la Beniata, tal com denúncia el portaveu de Compromís Màrius Ivorra: “fins i tot els estudiants, han fet ús d’autobusos de la Línia 2, ja que al servei especial no hi ha places suficients”.

Aquesta situació comporta, segons indica el regidor, que algunes unitats de la línia 2 van també plenes d’estudiants, “arribant en una ocasió a haver de fer baixar a part del passatge per a deixar eixida als usuaris que desitjaven baixar en la parada en la plaça d’Espanya perquè els era impossible arribar a les portes d’eixida per la massificació”.

Per aquests motius Compromís proposa treballar en la millora del transport públic “adaptant-lo ràpidament a les necessitats dels ciutadans d’Alcoi”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *