Foradia subscriutegrat

Contínua la temporada del Mercat de Margarida

El Mercat de la Margarida celebrarà diferents jornades durant els pròxims mesos. La següent data programada és el 7 de desembre.

mercat margaridaEl Mercat de la Margarida va obrir les portes el passat 16 de novembre de 9h a 14h. Durant la jornada, la gent assistent va poder trobar productes de proximitat, artesanals, ecològics i de la persona productora a la consumidora.

A més, a les 11h els més menuts van poder gaudir d’un taller infantil amb una mostra de com es fan polseres i collarets de tela (“trapillo”). I per finalitzar, a les 12h es va donar lloc l’actuació de les Quatre Meuques.

Aquest projecte naix de l’estima per la terra amb l’objectiu de potenciar els productes propis, malauradament desaprofitats o infravalorats en moltes ocasions. Tot i això, els mercats no es limiten al simple intercanvi d’articles, també ofereixen activitats de tipus cultural, com ara teatres, xarrades o presentacions de llibres.

10686736_351238998384265_5260651693297360168_nLes pròximas dates previstes seran:

  • – 7 de desembre.
  • – 4 de gener.
  • – 8 de febrer: Festa de L’Aixabigó.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *