foradia subscriutegrat

XX Festa del Llibre de Muro

Del 25 al 30 de maig la localitat celebra una nova edició d’aquesta festa literària. Així, la Biblioteca Pública Municipal acollirà multitud d’actes, conferències i activitats entorn al desenvolupament de la lectura.

Cartell XX Festa del LlibreMuro prepara la XX edició de la Festa del Llibre que tindrà lloc des del dia 25 fins al 30 de maig. Durant aquest període la Biblioteca Pública Municipal de Muro acollirà multitud d’actes, conferències i activitats entorn al desenvolupament de la lectura. Encara que ja estan començant algunes activitats prèvies.

Avui té lloc un Taller Literari dirigit als docents de primària de la localitat a càrrec de Dolors Todolí Bofill, mestra d’infantil al centre Gregori Mayans, escriptora i guardonada amb el Premi Nacional d’Educació pels seus projectes d’animació lectora.

La programació d’enguany enllaça amb la primera edició de la Festa del Llibre amb la presència de l’escriptora Isabel-Clara Simó, a qui ja es va recórrer als inicis d’aquesta jornada literària. També enllaça amb les rondalles, manifestació de la tradició oral que Enric Valor va arreplegar perquè pogueren perdurar a l’oblit.

La Festa del Libre s’ha convertit en referència cultural de les comarques, però és necessari assenyalar que “sense suport continu dels centres educatius en la programació, de la implicació de professors i alumnes dels centres; sense la voluntat política de continuïtat i, sobretot, sens la presència multitudinària de la gent en totes les activitats que es programen en la Festa del Libre, aquesta no hauria arribat a la XX edició”, segons expliquen des de l’organització.

El calendari i programació completa es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Muro.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *