foradia subscriutegrat

Rafa Briet, nou secretari general del PSPV-PSOE de la comarca de La Muntanya

• El socialista i exalcalde contestà Rafa Briet ha sigut proclamat secretari general PSPV-PSOE de la comarca de la Muntanya. • Va destacar “la confiança a tots els socialistes en aquest nou projecte per a la comarca de proximitat, que aspira a traure el millor de cadascun per posar-lo al servei de la ciutadania"

El socialista i exalcalde contestà Rafa Briet ha sigut proclamat secretari general PSPV-PSOE de la comarca de La Muntanya. Ha sigut en la celebració d’un congrés al municipi de Penàguila, on es van renovar tots els òrgans comarcals.

Amb l’assistència de 31 delegats i delegades de la comarca, van ser aprovats els següents òrgans comarcals: amb el 96,4% dels vots, la Comissió Executiva Comarcal, amb el 99% dels vots, el membre al Comité Nacional i amb el 100% dels vots els membres al Comité Provincial i Comarcal.

Al Congrés Comarcal van estar presents el Secretari d’Organització del PSPV Jose Muñoz, el Secretari General de la Província d’Alacant José Chulvi acompanyats per membres de la CEN com Toni Francés i Toñi Serna, els Diputats Nacionals Patricia Blanquer i Herick Campos, la Secretària Autonòmica de Transparència Zulima Pérez, l’alcalde de Penàguila i representants de CCOO i UGT.

José Chulvi va destacar en la seua intervenció que “estem construint un partit més fort, amb més unió i més combatiu’. Per la seua banda, Jose Muñoz, feia valdre que ‘aquest partit no es funda per parlar de nosaltres, sinó per combatir les desigualtats en la societat“. I per finalitzar, el company Jaume Pascual, Secretari General Comarcal sortint, es va acomiadar amb unes paraules d’agraïment als companys i companyes de totes les agrupacions que formen la comarca de La Muntanya.

La jornada es va tancar amb la intervenció del nou secretari general, qui va destacar la confiança a tots els socialistes en aquest nou projecte per a la comarca de proximitat, que aspira a traure el millor de cadascun per posar-lo al servei de la ciutadania. Un projecte on el nostre principal objectiu és ser la ferramenta per aconseguir un partit més viu, guanyador i resolutiu”. A més, va afegir que “hem de treballar amb humilitat, dignitat i generositat però, amb tota la força i fermesa que ens siga possible per tornar a ser l’únic partit referent de l’esquerra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *