foradia mediambient

El sopar solidari recapta 6.328€ a benefici de l’economat de Càritas

Es va realitzar el dissabte, 22 de novembre en el Restaurant Lolo i una samarreta del Reial Madrid C.F. signada per tots els jugadors va recaptar 1.050€.

caritas sopar

Les dones del Club Rotary Alcoi van organitzar dissabte passat, 22 de novembre un Sopar Solidari a benefici de l’Economat Interparroquial de Càritas Alcoi, en el Restaurant Lolo. En finalitzar el sopar es va fer lliurament al responsable de l’Economat Interparroquial de Càrites Alcoi d’un xec per 6.328€, quantitat recaptada a partir del tiquet del sopar, de la “fila 0” i de les activitats realitzades durant la mateixa. Encara que el xec reflectís 6.228€, la quantitat definitiva és de 6.328€.

De les activitats realitzades el sorteig i la subhasta. La primera va amenitzar gran part de la vetllada i va ser possible gràcies a la col·laboració de molts comerços i indústries de l’Alcoià – Comtat i comarques veïnes com la Vall d’Albaida, que van donar varietat de productes a aquest efecte.

La segona va estar tematitzada pel món de l’esport, subhastant una samarreta del Reial Madrid C.F. signada per tots els jugadors que va recaptar 1.050€, una samarreta del F.C. Barcelona signada per Messi, una samarreta i una pilota del València C.F signada pels jugadors i una bota del nostre campió Nico Terol. Després del resultat obtingut, el grup de les dones, del Club Rotary Alcoi, vol agrair la col·laboració de totes aquelles persones i entitats que han posat el seu granit de sorra per aquesta causa. A més recorden que els alcoians som un poble molt solidari i fets com aquest ho reafirma.

Finalment recordar que aquest esdeveniment no es podria haver dut a terme sense la col·laboració desinteressada del Restaurant Lolo, possibilitant que el 40% de la recaptació del sopar es destinés directament a l’Economat Interparroquial de Càritas Alcoi.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *