foradia subscriutegrat

Nou museu de Palentologia i Ciències Naturals

El nou Museu, que ocupa la part de dalt de l'edifici de l'Explora, ha servit també per donar ús a un espai que des de 2006 no s'havia utilitzat, completant aquest centre d'interpretació turística de la ciutat on els visitants es poden fer una idea tant de la història d’Alcoi com dels atractius turístics actuals: natura, modernisme, patrimoni, tradicions, festes…

isurus

L’Associació ISURUS a les portes del Museu Paleontologia i de les Ciencies./ lesmuntanyes.com

El cap de setmana tambe va servir per inaugurar un nou Museu a la ciutat. El Museu Isurus de Palentologia i Ciències Naturals d’Alcoi gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament i l’Associació Palentològica Isurus que enguany celebra el seu desé aniversari. “Tenim un nou museu a la ciutat gràcies a l’esforç de tots aquells que al llarg dels últims 10 anys han treballat en Isurus. Amb el seu esforç hem posat en marxa aquest espai petit però atractiu, que estem segurs que en un futur creixerà per a convertir-se en un museu molt més gran, a l’altura del que esta ciutat es mereix”, indica Llopis.

IMG_5731

L’alcalde i regidors durant la visita./ lesmuntanyes.com

A la inauguració es van acostar prop d’un centenar de persones i va comptar amb la presència de l’alcalde Toni Francés, així com els regidors de Cultura, Educació i Turisme, responsables de l’Associació Isurus i, fins i tot, gent relacionada amb la palentologia de fora de la ciutat.

El diumenge 18, el nou museu també va comptar amb molt de públic que es va acostar a conéixer el nou espai i a participar dels seus tallers didàctics. Els comentaris dels visitants van ser molt positius i tots destacaven l’interés de conéixer molts aspectes de la nostra història desconeguts per a la majoria del públic.

La inauguració del Museu Isurus de Palentologia i Ciències Naturals és la tercera inauguració en menys de sis mesos d’un espai expo-museístic a la ciutat després de l’obertura del Casal del Nadal i de fer visitable el Castell de Festes,“recuperar espais sense contingut i dotar a la ciutat de més atractius culturals i turístics demostrant que es pot fer créixer Alcoi i recuperar la seua capitalitat amb una gestió econòmica seriosa dels diners públics”.

Font: Isurus - Ajuntament Alcoi


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *