foradia subscriutegrat

Una zona infantil a la Glorieta dedicada al Tirisiti

L’Agència Valenciana de Turisme subvenciona en 51.855,32 euros a Alcoi • 25.000 per a habilitar una àrea infantil en la Glorieta amb la temàtica del Tirisiti.

tirisiti-capa-definitivo

L’Agència Valenciana de Turisme subvenciona en 51.855,32 euros a Alcoi. D’entre les 6 ajudes, la més nombrosa és la de 25.000 euros per a habilitar una àrea de jocs infantils al parc de la Glorieta amb la temàtica del Tirisiti i el Nadal alcoià.

A aquest respecte l’alcalde d’Alcoi, Francés, afirma que el canvi de Govern de la Generalitat es nota a la quantia d’ajudes rebudes per la nostra ciutat”.

La zona de jocs substituirà la que actualment hi ha al conegut Parc del centre de la ciutat i “serà una zona tematitzada, no parlem d’un parc infantil amb elements de Tirisiti i prou, volem que siga un conjunt temàtic únic amb el fil conductor del Tirisiti”, ha explicat l’alcalde, Toni Francés.

El projecte també aprofitarà per millorar l’entorn, atès que la Glorieta és un lloc d’interès des de que al 1836 va ser el primer passeig públic que va tenir la ciutat i compta amb interès artístic gràcies a la reforma realitzada en 1899 per l’arquitecte Vicent Pascual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *