foradia subscriutegrat

Matricula’t en els Cursos de Valencià: elemental, mitja i superior

Aquests cursos tenen una durada de 70 hores, amb dues sessions setmanals i estan adaptats als programes de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Amb l'eslogan "Ara és el Moment", és posen en marxa aquets cursos organitzats pel Gabinet Municipal de Normalització Lingüística d'Alcoi.

logo_gnlAmb  l’eslogan “Ara és el Moment”, el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, de la Regidoria de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports i els instituts de Cotes Baixes, Andreu Sempere i Pare Vitòria, organitza tots els anys un conjunt de cursos de valencià adreçats als funcionaris municipals i a la població adulta en general.

Aquests cursos estan adaptats als programes de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, ja que entre altres coses preparen per a presentar-se als exàmens oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, que és la que expedeix els únics títols administratius de valencià, que són els oficials i vàlids en qualsevol administració en oposicions i concursos per a accedir a la funció pública valenciana i també en les borses de treball.

Els Drets d’inscripció costen 30 euros en tots els nivells i l’horari i període de matrícula és de 9 a 14 h, de l’1 de desembre de 2014 al 9 de gener de 2015. Vegeu l’informacio i l’imprés de sol.licitud dels cursos de valencià 2015.

Amb l’objectiu d’evitar que feu el pagament de la taxa quan ja no queden places en el curs en què esteu interessats, primer cal que passeu pel Gabinet de Normalització o hi telefoneu (tel. 965 537 121) per a informar-vos de si encara queden places lliures.

Nivells dels Cursos: Elemental (Nivell B1) i Mitjà (Nivell C1), que són cursos adreçats a persones que ja parlen valencià, però volen aprendre l’expressió escrita i millorar l’expressió oral del valencià. Superior (Nivell C2), que és un curs adreçat a persones que necessiten aprofundir en aspectes puntuals del valencià. Aquests cursos tenen una durada de 70 hores, amb dues sessions setmanals.

Com sol·licitar-ho: INFORMACIÓ IMPORTANT ABANS DE PAGAR LA TAXA DEL CURS

En cas que sí que n’hi haja, se us en reservarà una durant dues hores. En aquest temps, heu de pagar les taxes i dur tota la documentació al Gabinet de Normalització (vegeu l’apartat “què presentar”). Només es formalitzarà la matrícula quan arribe tota la documentació correctament emplenada al Gabinet de Normalització. Podeu presentar-la directament a l’oficina del Gabinet, o escanejada per correu electrònic (gabinet-valencia@alcoi.org). Si ho feu per algun d’aquests dos últims mitjans, assegureu-vos que hi ha un telèfon de contacte vostre per a poder telefonar-vos si hi ha cap incidència.

La realització de tots els cursos està subjecta al nombre de matriculats. Una vegada formalitzada la matrícula no s’admetran canvis de curs ni de nivell. A més, no es podrà reemborsar l’import de la matrícula.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *