foradia subscriutegrat

Mirades 2015: Un Calendari Solidari del centre d’educació Tomàs Llacer

La Presentació del Calendari Solidari Mirades 2015 tindrà lloc a l’Espai Àgora d’Alcoi el divendres que ve 5 de desembre 2014 a les 19:00 h.

tomas llacer

L’ Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial TOMÁS LLACER d’Alcoi, es complau en convidar-los a l’acte de presentació del Calendari Solidari Mirades 2015 que tindrà lloc a l’Espai Àgora d’Alcoi el divendres que ve 5 de desembre a les 19:00 hores.

Els objectiu principal de promoure aquest calendari són, per una banda obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, sensibilitzar a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i afectiu com ho són els nostres fills.

Aquest calendari ha sigut possible gràcies a una sèrie de persones i empreses compromeses amb la solidaritat i l’altruisme com AdSalsa (empresa marketing), Carlos Lucca (fotògraf), Fede Grau (dissenyador), IES “Carrús” d’Elx, així com la col·laboració d’artistes i personatges públics que han prestat la seua imatge per la confecció del mateix com Xavi Mira (actor), Miquel Peidro (guionista), Joan Gadea (actor), Jordi Raúl Verdú (mestre i escriptor), Francisco Valor (músic/compositor), Tomás Jofresa (ex-jugador de bàsquet), Enrique Moltó (climatòleg), Xavi Castillo (actor), Dani Miquel (músic), Malena Matarredona (gimnasta), Jordi Payà (presentador tv) i Pep Gimeno “Botifarra” (cantaor).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *