foradia pressupostparticipatiualcoi

‘MULIER’, un referent de reivindicació de l’art en femení

Durant el dissabte 14 de novembre es presentarà la revista creada per Cynthia Manchón Romero, que a més està acompanyada d'una exposició de 5 artistes i creadores alcoianes

El que va nàixer d’un projecte final del Cicle Superior de Fotografia de l’EASD Alcoi, s’està convertint en tot un fenomen reivindicatiu de l’art femení en forma de revista, gràcies a la periodista Cynthia Manchón Romero.

La revista ‘MULIER’ ha donat veu i visibilitat a creadores i artistes, un món que per a molts encara continua sent masculí. Per aquest motiu és necessari aproximar a aquestes dones a la gent, i donar a conéixer les seues obres de disciplines tan diferents.

‘MULIER’ té la particularitat de comptar amb unes fotografies i una maquetació en la qual destaca el bon gust de la seua creadora, i és que, Cynthia Manchón Romero, s’encarrega de tot el treball: entrevistes, fotografia, edició i inclús la maquetació. Una periodista tot terreny que ha aconseguit que aquesta revista continue creixent, ja que s’està preparant un nou número amb noves històries d’artistes de la zona.

El dissabte 14 de novembre en l’Espai Jove, es presentarà el primer número de ‘MULIER’, i a continuació, s’inaugurarà una exposició col·lectiva amb les primeres cinc participants d’aquesta primera edició. Elles són Duna Espí (terrissaire), Marta Moreno (dissenyadora de moda), Virginia Jordà (ceramista), Carla Abad (dissenyadora gràfica), i Beca Jover (il·lustradora).

La presentació podrà seguir-se en directe a través de l’instagram @mulier___, i l’exposició amb les creacions d’aquestes cinc artistes estarà oberta fins al dia 4 de desembre.

A més, a partir del dia 1 de desembre, a través de la plataforma verkami es podrà adquirir ‘MULIER’, i algunes de les peces creades per les protagonistes de les seues pàgines.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *