foradia pressupostparticipatiualcoi

Gala de l’Esport Alcoià 2014

L’arquer Juan de l'Olmo va ser distingit amb el premi “Juan Agudo Garat” al millor esportista d'Alcoi 2014. A més, en l’acte van ser lliurades la concessió d'ajudeu a 10 esportistes no professionals.

gala-esportLa sala Àgora va acollir aquest passat dissabte, 29 de novembre, a les 20h la Gala de l’Esport d’Alcoi 2014. En l’acte es va fer lliurament dels trofeus als esportistes i entitats locals més rellevants, segons el parer del jurat designat per la regidoria d’Esports.

Sergio Del Olmo, arquer format en el Club Santa Lucia, va rebre el premi “Juan Agudo Garat” que li acredita com a millor esportista alcoià de 2014. Del Olmo es va introduir en la pràctica del tir amb arc en 2010, en la modalitat de ‘recurvo’. Actualment, es troba en Seül amb la selecció nacional.

Una altra de les distincions va ser per a l’atleta Antonio Criat, qui va rebre el premi al millor esportista de promoció després de fer una brillant temporada en el seu primer any com a juvenil.

L’apartat d’esments va quedar configurat pel jurat de la següent forma: Cecosa Hipermercats S.L. Eroski per la seua col·laboració durant una dècada en els Jocs Esportius Municipals; Patin Alcodiam Salesiano com a campió de la Copa del Príncep i ascens a l’O.K. Lliga; Diego Jiménez per la seva brillant trajectòria com a futbolista professional i Juan Carlos Berenguer per la seva labor al capdavant de la Lliga Local de Bàsquet.

A més, aquest mateix dia van ser lliurades la concessió d’ajudes a esportistes no professionals que va aprovar l’Ajuntament d’Alcoi per al 2014. La partida pressupostària de 8.000 euros ha sigut distribuïda entre deu esportistes alcoians.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *