foradia subscriutegrat

Cursos d’estiu: jornades innovació i educació

L'Àgora acull, d'una banda, 'Dissenya el teu futur. Estratègies per emprendre en el món educatiu', jornades que se celebren hui, demà i dimecres; el dijous Juan Prego ens ajuda a reinventar el futur amb el curs 'Innovation (Express)'

cursosestiu

Cursos d’Estiu./

Dins dels cursos d’estiu, la Sala Àgora d’Alcoi acull les jornades anomenades ‘Dissenya el teu futur. Estratègies per emprendre en el món educatiu’, que comencen hui i acaben dimecres. A més, un altre taller, ‘Innovation (Express)’, dedicat a reinventar el nostre futur, tindrà lloc el dijous de matí.

D’una banda, l’espai Àgora condensa en tres dies, hui dilluns, demà i dimecres -dies 14, 15 i 16 de juliol-, uns cursos dedicats a donar a conèixer estratègies relatives a l’emprenedoria, l’educació i el futur. Dissenya el teu futur. Estratègies per emprendre en el món educatiu es centra molt especialment és la necessitat de concretar “els nostres somnis” per a què arriben a convertir-se en una realitat palpable. De què es tracta? En una paraula: educació, potenciar la creativitat. Altres temes que giren al voltant de les xerrades són la personalitat emprenedora i el seu coneixement i posterior desenvolupament. El curs també comptarà amb una part pràctica, per posar en marxa els conceptes especificats anteriorment. Com indiquen des de l’agenda de l’Ajuntament d’Alcoi, les jornades poden tenir una aplicació molt “personal”: “Si desitges no esperar i crear el teu futur has d’aprendre a emprendre, innovar. Ara és el moment d’aprendre estratègies per a dirigir la teua vida professional.

Per altra part, l’Ajuntament d’Alcoi ens convida, també a l’Àgora, a pujar-se al tren de l”Innovation (Express)’, de la mà de l’expert en pensament creatiu Juan Prego, i presentat pel segell actitudcreativa. El dijous a les 10 del matí, Prego parlarà de les eines per a reinventar el futur sota el següent lema: “Descobreix i experimenta com un geni”.

CARTEL Innovacion express

Font: ./M.Rosella Gisbert


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *