foradia cdturisme

Premis al rendiment acadèmic de primària del Col·legi José Arnauda

Tres estudiants del Col·legi José Arnauda han obtingut el premi extraordinari al rendiment en educació Primària, convertint al col·legi en el centre que més alumnes ho han rebut en aquest curs de tota la ciutat.

estudiantes arnaudaPaula Colomina, Antonio Muñoz i Arnau Santamaría han sigut els tres alumnes del col·legi José Arnauda que han obtingut recentment el premi extraordinari al rendiment en educació Primària. Aquest és un reconeixement que atorga Conselleria a aquells expedients més destacats. En els tres casos van finalitzar l’etapa amb una mitjana de 10.

Amb la concessió d’aquest guardó per a aquests tres alumnes, el col·legi José Arnauda es converteix en el centre que més alumnes ho han rebut en l’etapa de Primària en aquest curs de tota la ciutat, la qual cosa és un doble motiu de satisfacció per a tota la comunitat educativa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *