lasarga participatius

Lliurament del premi fotogràfic ‘Passeig literari per la Vila d’Ontinyent’

• Tonet Bordera ha sigut el guanyador de la catorzena edició del premi fotogràfic que organitza l’IES l’Estació • Inspirat en la lectura de la novel·la ‘El justícia’, de l’ontinyentí Joan Torró, ambientada en l’Ontinyent del segle XVI.

Tonet Bordera ha sigut el guanyador de la catorzena edició del premi fotogràfic ‘Passeig literari per la Vila d’Ontinyent’ de l’IES l’Estació. El segon i tercer premi han sigut per a Aarón Calabuig i Adrià Ferrero, respectivament.

Aquest és un concurs organitzat pel departament de Valencià del centre educatiu i patrocinat per l’Ajuntament, inspirat en la lectura de la novel·la ‘El justícia’, de l’ontinyentí Joan Torró, ambientada en l’Ontinyent del segle XVI. El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l’encarregat cada any de guiar l’alumnat de Quart d’ESO, als quals fa un passeig per la Vila d’Ontinyent descobrint espais emblemàtics i carregats d’història.

Els regidors de Territori, Jaime Peris i d’Educació, Óscar Borrell, han participat en l’acte de lliurament. Peris agraïa en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d’experiències d’aquest tipus que “comptaran sempre amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *