foradia ivace

Assemblea Cercle Podem Alcoi: Dimecres 3 de Desembre

En el Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19:30h. Presentaran els documents polítics i organitzatius dels candidats a la secretaria general Podem Alcoi.

podem assemblea decembreEl Cercle Podem Alcoi Convoca a tots els alcoians a participar de la seua pròxima l’assemblea oberta: dimecres 3 de desembre, en el Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 19:30.

En ella, es presentaran les llistes de candidatures completes o parcials a constituir el consell ciutadà Podem Alcoi. A més, es presentaran els documents polítics i organitzatius dels candidats a la secretaria general Podem Alcoi. Per a finalitzar es promourà un debat obert entre tots els assistents.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *