foradia subscriutegrat

Sonia Pla guanya la II Copa d’Aragó de patinatge artístic

La patinadora alcoiana Sonia Pla Ruiz es proclama campiona de patinatge artístic en la categoria cadet. En altres categories han destacat Raquel Pla (aleví) i Helena Serra Póveda (juvenil).

copa-patinatgeLa localitat aragonesa de Pinseque (Zaragoza) va acollir els dies 29 i 30 de novembre la II Edició de la Copa d’Aragó de Patinatge Artístic en totes les seues categories. Un acte que va reunir a 180 esportistes pertanyents a diverses Comunitats Autònomes.

Fins a aquesta població es va desplaçar una representació d’esportistes del Club Patinatge Artístic Alcoi formada per Raquel Pla Ruiz (aleví), Sonia Pla Ruiz (cadet) i Helena Serra Póveda (juvenil).

Els participants d’aquesta edició van demostrar un gran nivell, ja que en algunes categories la classificació en les primeres posicions va ser molt renyida. El jurat de la mateixa encarregat de puntuar la competició estava format per tres jutges, actuant com a jutge arbitre la internacional Marien Casaña.

En categoria Aleví, Raquel Pla va realitzar un bon programa obligatori amb elements de dificultat, aconseguint la 14º posició de la classificació final a pocs punts de col·locar-se entre les vuit primeres de la general.

En categoria Juvenil, Helena Serra competia amb esportistes de gran nivell, moltes d’elles que havien participat en el Campionat d’Espanya. No obstant açò, va realitzar un programa curt bastant complet que li va valdre la 8ª posició, aconseguint així millorar el resultat de l’any anterior i en el seu primer any en aquesta categoria.

Finalment, la gran alegria de la jornada la protagonitzava la jove alcoiana Sonia Pla, que eixia a competir en la 24 posició. Sonia va realitzar un brillant i emotiu programa obligatori, que va incloure entre els elements de dificultat la perfecta execució d’un dels salts més complicats: “el doble Axel”. Un exercici que li va permetre alçar-se amb la 1ª posició, completant amb açò un mes de novembre per a recordar per molt temps, ja que ha pogut atresorar una destacada actuació en la Copa d’Itàlia, la Copa d’Aragó i el reconeixement de l’Ajuntament d’Alcoi amb la concessió d’una ajuda econòmica pels resultats esportius.

La temporada 2014 es tancarà aquest mes de desembre amb la celebració del Trofeu Federació, on el CPA Alcoi també estarà present.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *