foradia subscriutegrat

El ministre Pedro Duque visita les festes d’Alcoi: “són un espectacle preciós”

• Entre les coses que més li han cridat l'atenció destaca "la preparació i l'organització" que s'ha dut a terme perquè centenars de milers de persones puguen gaudir • No hem pogut deixar de preguntar al ministre sobre els resultats electorals estatals

Cada any vénen a gaudir de les festes d’Alcoi diferents personalitats importants. Entre elles, enguany la tribuna d’autoritats ha comptat amb la presència del Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque.

És la primera vegada que assisteix i li pareix “un espectacle preciós“. Entre les coses que més li han cridat l’atenció destaca “la preparació i l’organització” que s’ha dut a terme perquè centenars de milers de persones puguen gaudir d’un esdeveniment tan important.

Un altre dels aspectes que Pedro Duque ens ha transmés és la presència de la gent jove participant activament en les festes, que són la garantia de la seua continuació, manteniment i, al mateix torn, renovació.

No hem pogut deixar de preguntar al ministre sobre els resultats electorals estatals, que han deixat al PSOE amb 123 diputats, amb una diferència notable respecte a la segona força política, que és el PP amb 66 diputats. Duque ens transmet que està “prou content” d’aquests resultats tenint en compte “tot el soroll que s’ha fet, que ocasionava que no es parlara dels assumptes que compten de veritat“.

Ara jo crec que ens deixaran continuar governant“, si és així “continuarem amb el nostre esperit de diàleg i de parlar amb tots, que és el que hem utilitzat fins ara“. Com que venen altres eleccions, comenta Duque, “continua un poc el soroll, però jo crec que s’ha d’imposar la sensatesa, perquè sinó el país no podrà aguantar: tenim molts pactes d’Estat pendents de resoldre des de fa molt de tems, hem de ser capaços de parlar, dialogar i consensuar“.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *