foradia subscriutegrat

Col·lecció de gravats en homenatge a Ovidi Montllor

• 'El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances' de Jordi Albinyana. • L'exposició s'inaugura aquest dijous, 10 de novembre a les 20h al Centre Ovidi Montllor, al carrer Vistabella, 8 d'Alcoi i es podrà visitar fins al 10 de gener.

La col·lecció de gravats de l’artista Ollerià ha creat en homenatge a Ovidi Montllor es presenta aquesta setmana a Alcoi, amb una exposició al Centre Cultural Ovidi Montllor.

jordi-cartell-centre-ovidiLa cita és aquest dijous 10 de novembre a les 20h., inauguració de l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances de Jordi Albinyana.

‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances‘ és el nom de la col·lecció amb què Jordi Albinyana representa la profunditat de les cançons d’Ovidi Montllor i de les interpretacions que en feia.

Són deu gravats amb una visió personalíssima i d’inspiració irrefrenable que retraten deu de les cançons més sonades gravades en fusta, estampades sobre fulls Imagine Silk de tres-cents cinquanta grams.

Jordi Albinyana (L’Olleria, 1982) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València en l’especialitat de Dibuix. Ha desenvolupat gran part del seu treball mitjançant les diferents tècniques del gravat, la xilografia i la serigrafia. Com a il·lustrador ha realitzat nombrosos treballs, entre el quals les portades dels discs “Te’n cantaré més de mil” de Pep Botifarra, “Miquel Gil & Manel camp trio” o “El poder del voler” de Senior i el Cor Brutal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *