Foradia ajualcoitel

La màgia del Tirisiti: Art en Valor

Dimecres 10 de desembre, a les vuit de la vesprada, el Teatre Principal acollirà la xarrada "La màgia del Tirisiti: Art en Valor". L'escriptor Francesc Gisbert i el professor Joan Borja, de la Universitat d'Alacant, ens parlaran de la història, les anècdotes i la fantasia que ha generat l'espectacle del Betlem de Tirisiti.

llibre tirisitiLa xarrada es farà amb el teatre de Tirisiti muntat, un fet excepcional, gràcies a la col·laboració dels responsables del Teatre Principal i a La Dependent. A més a més, hi haurà intervencions de persones vinculades a la història de l’espectable. L’Institut de Cultura Juan Gil-Albert, l’Espai Cultural Enric Valor, el CAEHA i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura figuren entre les entitats col·laboradores.

Des de l’any passat, totes les escoles que han assistit al Betlem de Tirisiti han rebut un exemplar del llibre L’home que volia tornar a ser xiquet: el Nadal alcoià, escrit per Francesc Gisbert per a la campanya anual “Llegim en valencià” de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, cortesia de l’Ajuntament d’Alcoi. La Fundació Bromera ha volgut que els assistents a l’acte que presenten la targeta d’una invitació puguen endur-se algun dels últims exemplars que queden de l’edició no venal de L’home que volia tornar a ser xiquet. Un conte ambientat a Alcoi amb què Francesc Gisbert relata els orígens mítics del famós teatre de titelles i és, també, un homenatge al poble d’Alcoi.

L’entrada al teatre és lliure i gratuïta, limitada a l’aforament del local. Les invitacions poden arreplegar-se gratuïtament als comerços col·laboradors: Llibreria Llorens, Llibreria Exlibris, La Caixa Màgica i també passant pel Teatre Principal.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *