foradia subscriutegrat

Donació de fotografies i llibres en valencià al Museu

Josep Tormo ha donat 303 imatges i les nebodes del propi Camil Visedo llibres de l’erudit Nicolau Primitiu Gómez. Donacions de fotografies i fons bibliogràfics al Museu Arqueològic.

alqueria aznar

Fons de Josep Tormo Colomina./

El Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó ha rebut en les darreres setmanes dues importants donacions: un fons de 303 fotografies de Josep Tormo Colomina, i un lot de publicacions i altres impresos de l’erudit valencià Nicolau Primitiu Gómez, que ha estat donat per les pròpies nebodes de l’arqueòleg Camil Visedo: Concepción, Nieves i Pilar Lluch Visedo.

Un conjunt de 303 fotografies donades per part del professor i investigador Josep Tormo Colomina; es tracta d’un fons d’imatges fotogràfiques amb vistes urbanes de poblacions de les comarques de l’Alcoià i el Comtat, que s’incorporen al fons documental del Museu per a la seua custòdia i preservació.

llibres en valenciaTambé les nebodes de Camil Visedo han fet la donació d’un conjunt integrat per set publicacions i sis impresos, documents datats entre els anys 1935 i 1956. Es tracta de material que l’erudit valencià Nicolau Primitiu Gómez va fer arribar a l’arqueòleg alcoià, amb textos autògrafs i dedicatòries del propi autor, mostra de la relació entre ambdós erudits. També aquest material passa a incorporar-se al fons bibliogràfic i documental del Museu, i per tant a la Xarxa de Biblioteques Municipals, en la qual s’integra també la biblioteca del museu arqueològic.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *