foradia cdturisme

Cristina Llorens i Elena Méndez guanyen el I concurs fotogràfic i literari sobre soledat no desitjada

Des de la regidoria de Gent Gran es va convocar aquesta primera edició de concurs sota el títol 'La soledat no desitjada és una realitat, evitem que siga un problema. Entre totes i tots'

En el mes d’octubre la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Alcoi va convocar el I concurs literari i fotogràfic que tenia com a títol ‘La soledat no desitjada és una realitat, evitem que siga un problema. Entre totes i tots’.
L’objectiu és donar visibilitat, reflexionar i sensibilitzar sobre aquest problema social que es pateix en l’actualitat.

Pel que fa al concurs fotogràfic s’hi havia de busca imatges que feien referència a contextos de la vida de les persones grans sobre aquells moments personals, d’activitat o relació social. En total s’han presentat 22 obres, i el jurat, format per Juani Ruiz, Juan Catalá i Xavier Terol, han decidit que el primer premi siga per a Cristiana Llorens per ‘Los olvidados’, i ha rebut una dotació de 350 euros. ‘Acompanyant-se en silenci’ de Lídia Miró, ha sigut el treball que ha rebut el segon premi, valorat en 225 euros. Per últim, Raül Gerónimo Silvestre, ha sigut premiat amb els 100 euros del tercer premi per la seua obra ‘A sols’.

Respecte al concurs literari, es van presentar 26 relats curts, que pretenien donar visibilitat, reflexionar, i obrir un debat social sobre la soledat no desitjada. María Serra, Josep Rafel Cortés i Pau Grau, han sigut els membres d’aquest jurat que han decidit que: Elena Méndez guanyara el primer premi per ‘Blau com els seus ulls’, un premi valorat en 350 euros. ‘Tu i jo’ de Rebeca San Juan, ha sigut l’obra que ha guanyat el segon premi de 225 euros. Per últim, Mº Luz Hidalgo, ha sigut la guanyadora del tercer premi, de 100 euros, per ‘Antonio’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *