foradia subscriutegrat

Presentada la nova edició de la revista Recerques del Museu d’Alcoi

• La revista incorpora estudis, entre altres, sobre l’assentament romà del mas d’Alfafara de Muro, sobre el Castellar d’Alcoi... • També integra l’estudi (integrat a la revista) ‘Les coves de finestra del Bancal Redó (Alfafara)’, a càrrec d’Agustí Ribera Gomes

Presentada la nova edició de la revista Recerques del Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó d’Alcoi. La presentació es va iniciar amb el discurs de la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, que va fer valdre els elements històrics i arqueològics amb els quals compta el nostre entorn i, en aquest context, la importància de la revista del Museu i els continguts que aporta per al patrimoni cultural immaterial.

En la mateixa línia va intervenir el director del Museu Josep Maria Segura Martí, qui va presentar cadascun dels nous estudis que incorpora aquesta 27 edició de la revista i la memòria d’activitats que ha dut a terme el Museu durant l’any 2017. La revista incorpora estudis, entre altres, sobre l’assentament romà del mas d’Alfafara de Muro, sobre el Castellar d’Alcoi, sobre el castell de Perputxent de L’Orxa i sobre el castell d’Almizra de Camp de Mirra.

Tot seguit, es va dur a terme l’explicació de l’estudi (integrat a la revista) ‘Les coves de finestra del Bancal Redó (Alfafara)’, a càrrec d’Agustí Ribera Gomes. Un espai situat a Alfafara que integra un grup de coves artificials, amb característiques similars a les Covetes dels Moros de Bocairent i de les Finestres del Pou Clar d’Ontinyent, d’un notable interés arqueològic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *