foradia subscriutegrat

La heréncia del mar: Melchor Mombo presenta la seua primera novel·la

El divendres 12 de desembre a les 20:30h. en el local social de la filà Mudèjars. El primer llibre de Melchor Mombo: L'herència del mar.

mechor momboEl divendres 12 de desembre a les 20:30h. en el local social de la filà Mudèjars al carrer Terrer 2 d’Alcoi, tindrà lloc la presentació de la primera novel·la -L’herència del mar- del inspector Vivas escrita per l’alcoià Mechor Mombo; aquesta anirà a càrrec del filòleg i mestre de literatura Natxo Peidro, i ens parlarà de l’inspector Vivas, de l’autor i, de passades i esdevenidores vicissituds. La xerrada serà, segur, fascinant; la música acompanyarà l’acte de forma harmònica; i per si tot això fos insuficient per fer-te abandonar la calor de la llar, a la conclusió, l’autor signarà exemplars i hi haurà un modest vi d’honor. Siguis o no seguidor de l’inspector Vivas, estàs convidat.

No és Marlowe. No és Carvalho, ni Brunetti. No porta pipa com Holmes o Maigret, ni està tan de moda com Wallander i la resta d’escandinaus… Però, segons els primers lectors – i això va a gustos, clar – de tots ells té alguna cosa. L’apassionant recerca d’un crim a les terres que volten l’Albufera de València.

Avís a navegants; no busquen alta literatura, ni tan sols cert postmodernisme. És entreteniment nu i cru. Però potser, en més ocasions de les quals ens agradaria reconéixer, és el que necessitem per evadir-nos del tedi diari.

Així que, des de ja mateix, facen un buit en les seues agendes pels casos de l’inspector Vivas. De ben segur no els decebrà. Perquè vosté, benvolgut lector, valore si li mereix o no la pena aventurar-se en les procel·loses aigües de “La herència del mar”.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *