foradia cdturisme

Un Consell de Formació Professional a Alcoi per a fomentar la formació i inserció laboral

• Un òrgan consultiu que s’encarregarà d’assessorar a l’Administració en matèria de formació professional i ocupacional. • El seu objectiu serà “el de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral”.


Alcoi està en procés de creació d’un Consell de Formació Professional, òrgan consultiu conformat per membres de l’àmbit empresarial i educatiu que s’encarregarà d’assessorar a l’Administració en matèria de formació professional i ocupacional.

El seu objectiu, en paraules de Manolo Gomicia, edil d’Empresa, Formació i Innovació, serà “el de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral”.

Entre les seues funcions es troben les de:

  • Crear entorns de debat i intercanvi;
  • Seguiment de l’aplicació del mapa escolar de formació professional;
  • Promoure projectes per a la transició de l’escola al món laboral.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, presidirà el consell, entre els membres del qual es troben components de l’equip de Govern i representants dels diferents grups polítics; representants de diferents entitats empresarials (FEDAC, Cambra de Comerç); representants de l’àmbit sindical (UGT, CC.OO); així com un membre per cada un dels centres de formació professional i un representant delCampus d’Alcoi de la UPV. El reglament també contempla la futura adhesió d’altres associacions pertanyents a l’àmbit empresarial i educatiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *